rx online
ISOVER, lider botëror në izolim, ka prodhuar dhe shpërndarë produkte dhe zgjidhje për izolimin termik, akustik dhe mbrojtës nga zjarri për më shumë se 75 vjet, për rehati të qëndrueshme dhe efikasitet optimal të energjisë në ndërtesat rezidenciale dhe jo banesore, shëndetësore, administrative. dhe industriale, etj.
ISOVER shet sisteme te plota izolimi qe trajtojne ne menyre efikase zarfin e nderteses. Këto sisteme kombinojnë lesh mineralesh me performancë të lartë termike, mbrojtje akustike dhe zjarri, membranat që sigurojnë mbylljen e ajrit të mureve dhe korniza dhe pajisje të dedikuara që garantojnë një implementim cilësor.
E pranuar në tregun e izolimit të ndërtimit dhe izolimit teknik (transport, pajisje, industri, etj.), Isover është e përkushtuar ndaj klientëve të saj që t'u ofrojë atyre zgjidhje efikase dhe të qëndrueshme që përputhen më mirë me pritjet e tyre.

Fasade

Webers har ett stort produktsortiment for betong, cement, bindemedel och for vagglagning.

Contact